Hos victor

Har inte kunnat uppdatera sen igår sorry!. Men vi åkte till gränna hem till victors flickvän det va la okej att va där i början men sen blev det bara tråkigare och tråkigare och alla ville bara hem men vi missade sista bussen så jag Niklas och marcus åkte hem första bussen säger bara aldrig mer gränna!! ALDRIG MER! Jag och marcus va hemma hos mig vid typ 8 på morgonen fixade nåt att äta sen snodde vi pappas säng som är mycket större och somnade som 2 små grisar.

Vid klockan 14.00 gick vi upp och strax efter kom victor hem och jag lagade mat till alla det fick bli mackaroner och köttfärssås sen drog vi hem till victor och här sitter vi nu verken jag eller marcus kan sova så vi ligger och myser och pratar och sen hittade vi datan så fick ja för mig att jag ville uppdatera. :). Imitt och marcus fall är det onödigt han ska upp och ringa ett samtal snart så vi får väl sova efter det. Och senare idag ska vi tälta måste bara få tag på ett till tält till victor ochvilka nu som ska med  för vi har bara ett 2manna tält som min farbror köpte till mig och marcus som ingen mer lär få plats i... haha.  

Nej nu ska jag hänga med älsklingen ut när han ska röka så jag kan ta lite lufft behövs känner jag men kommer hem imon efter jag har hjälp victor att städa sitt rum och va de va så då ska jag uppdatera innan vi drar i väg men ni får ha de så bra pussar:)



stan

Förlåt för dålig uppdatering!
Och förlåt för detta korta inlägget men ja ska snart till bussen och måste göra mig klar för ska till stab hem till victors flickvän bea och va med folk men vi hörs när jag kommer tillbaka ha de gott :)

Hemskt

Fick reda på igår kväll att michael Jacksson hade gått bort han va kanske inte min största idol precis men han va grym sångare och hade gjort många grymma låtar och dansmoves. Sorgligt men han mådde väl ändå inte så bra han kanske har kommit till ett bättre ställe nu:)

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5432546.ab

http://www.expressen.se/noje/michaeljackson/1.1620371/michael-jackson-fruktade-att-do-som-elvis
 


 






Mary-kate olsen 1986


                     





Mary-Kate blev tillsammans med hennes tvillingsyster känd som michelle tanner i tv serien huset fullt. Sen dess har det bara gått framåt för tvillingarna dom har gett ut filmer böcker kläder smink m.m.

År 2004 las mary-kate in på behandlingshem för anorexia då hon vägde som minst 33 kg. MK hade också problem med kokain och alkohol och de va därför hon blev misstänkt när hennes nära kompis heth ledger avled 2008 men hon blev dock aldrig åtalad för nånting. Inom film branchen har Mary-kate varit ganska aktiv om man jämför med hennes syster, M-K har varit med i Filmen the wackness ( som jag kollade på igår och tycker inte den va specillet bra) och hon har medverkat i tv serier som samantha who och Weeds( undra varför hon alltid ska spela drogmissbrukare?)


Http://Marykateandashley.com





   


morgon

godmorgon:) Vaknade nyss av en bil som lät mycket utanför mitt hus men de kanske ändå är på tiden att jag går upp. Dagens planer, nu ska jag fixa mig nåt att äta sen spela sims 3 en liten stund blev sugen på det haha och efter de ska jag ut och sola med min syster och vänta på att pappa ska komma hem så han kan köra mig till öxnehaga till min älskling:). har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra märker vi:).

jag svarar på alla fina kommentarer senare:) ha de bäst pussar:)




saknaden är stor morfar!<3

Köpa?



Enkel klänning bra till sommaren finns i olika färger och kostar bara 149 kr blir nog att köpa en sån här när pengarna kommer fast en annan färg:)

Film tips?

någon som har några bra filmtips?:)



Onsdag

Hej alla:)

kände för att uppdatera här nu:). Vaknade upp med marcus som vanligt imorse gick upp tidigt för att va mig sen gick vi ut i solen och stekte lite:). låg där hela dan fram tills marcus skulle med bussen hem verkar som det blir första natten utan varandra idag för pappa kommer hem sent och jag har inte mitt sommarkort de har marcus så vi får träffas imon:). Men allafall när marcus hade gått hem så städade jag och spelade sims 3. Nu sitter jag här med min syster kollar på tv och bloggar:).

Här är ett film tips från mig:):

The Lazarus Project:

Efter att ha avtjänat sitt fängelsestraff är Ben tacksam för allt han har i livet - en vacker fru, en bedårande liten dotter och ett fast arbete. Livet leker. Men när han en dag oväntat blir av med jobbet, faller Ben tillbaka i gamla vanor och hjälper sin kriminelle bror vid ett rån som får ödesdigra konsekvenser. Ben döms till döden och måste nu ta farväl av sin familj och förbereda sig på det värsta. Men avrättningen får en oväntad utgång när Ben plötsligt återfår medvetandet och befinner sig på en kuslig psykiatrisk avdelning, där han får veta att han anställts som tillsyningsman. Var hans tidigare liv bara en dröm, eller är han nu en del av något ännu mer skrämmande?
 


En av dom bästa filmerna jag sett på länge! Tycker om såna typer av filmer.

Liknande filmer:
the jacket 2005
the butterflu effect 2004
Deepwater 2005

hunden med napp

Vaknade nyss av att jag hörde min farbror och syster prata på nerevåningen och känner inte för att somna om riktigt och dessutom sa marcus att han ville gå upp klockan 11 idag men han är trött så han lär inte gå upp en på ett bra tag om jag gissar rätt. Idag ska jag ha en slappar dag hade jag tänkt mig ligga ute i solen sen ska jag hem till marcus i kväll ingen aning om vad vi ska göra där kolla på film som vanligt kanske. Idag åker min mamma till turkiet fuskigt som fan!

Har några bilder sen igår och förrgår när jag och älsklingen va med victor och simon:):

  


 

Frasse (hunden) är så himla söt:) eller hur?

fritisgården

Jag och marcus skulle dra ner och äta pizza och mötte victor och niclas som skulle till fritisgåreden så nu sitter jag här va jätte länge sen ja va här haha. men jag ska uppdatera när jag kommer hem och skriva lite mer :) PUSS

Måndag

Hej:)
blir en snabb uppdatering för ska snart dra mig och umgås med victor och marcus. Vi ska va hemma hos victor för han är barnvakt och vi ska snacka om att tälta nån gång snart:). dagen idag har la sett ut som dom flesta dagarna vaknade upp med älsklingen kollade på massa film sen läste jag på internet hur man fixar fram pengar till sims 3 som jag har bnörjat spela ganska mycket och sen när jag fick fram de så satt jag framför de ett bra tag och nu sitter vi och käkar toast och dricker oboy.

men ni får ha de gott så länge så hörs vi imon:)


Dagens kläder:)

midsommarafton/ midsommardagen/ söndag

förlåt men han inte uppdatera igår på grund av att jag åkte till marcus och hans internet funkade inte. Men hare alla fall bilder från midsommar som jag ska lägga in tänkte inte skriva så långt inlägg nu men jag tror jag skriver sen innan jag går och lägger mig för nu ska jag och marcus kolla på extreme movie

Puss

Midsommarafton:

Min bebis:)



 min och marcus mat som vi lagade på midsommardagen haha de ser inte så gott ut men smakade helt okej:)


<3


midsommar

Hej:)

Vad händer denna midsommar? själv ska jag snart ner och äta med familjen och marcus sen ska jag och marcus åka till hans syster.

Igår:
Vi åkte hem till marcus på kvällen och badade med ljus och massa myssen åt med hans mamma hennes kille och hans dotter och efter det gick vi och la oss. Idag vaknade vi lite senare en planerat och stressade i onödan för pappa hade sagt att vi skulle va hemma klockan 11 men min farbror sa att dom inte skulle komma förens klockan 13. Men ja vi tog en senare buss inne i stan.

Nu ska jag gå ner och äta men kanske uppdaterar mer idag eller så blir det imon:) Pussar.


vårat bad:)

  
mys:)
   
 Jag och älskling idag:)

torsdag



dagen blev inte som planerad blir varken åka till mormor eller victor så det blir att jag och marcus åker hem till honom och umgås med hans familj. Men får dock åka hem tidigt imon eftersom det ska komma folk till mig vid 11 och så ska vi käka midsommar mat:) ne nu måste jag gå så jag hinner med bussen

Puss:)



så jag ser ut idag...


gjorde ansiktsmask också:P ser för jävlig ut men men den bjuder jag på!

Första blogg inlägget:)


Jag är en tjej på 16 år fyller 17 i september som heter Louise. Jag bor i en liten håla en bit utanför jönköping tillsammans med min syster och pappa. Bor hos min mamma väldigt sällan på grund av olika anledningar. På fritiden är jag för det mesta med mina kompisar och med min underbara pojkvän marcus.Till hösten ska jag plugga på stylist linjen nåt som jag älskar att hålla på med är just smink naglar m.m. Min största dröm om jag ska va ärlig är att bli skådespelerska en dröm jag alltid har haft. Varför jag började blogga vet jag inte men 2007 ville jag testa på det här med blogg och tyckte det va väldigt roligt haft 3 andra bloggar på blogg.se och en på metrobloggen. Anledningen till att jag startade en ny är för jag inte bloggade mycket det senaste på den förra bloggen så därför startade jag en ny som jag tänkte jag skulle uppdatera varje dag för jag älskar verkligen att blogga så varför sluta?.

Idag vaknade jag upp med min pojkvän vid kl 15.00 på grund av att han skulle hinna bussen han skulle nämligen iväg och avliva Melker hans hund som hade blivit förlamad:( surt tycker jag för tyckte verkligen om den hunden men bättre att avliva han än att han ska få lida!. När marcus hade åkt från mig stack jag och va med victor och hans flickvän Bea. Gick hem vid klockan 21.30 nånting och städade nu snart ska jag ut och möta min Älskling som kommer med bussen och sen ska vi kolla på film. Ska väl lägga oss ganska tidigt för imon ska jag till mormor på kalas får se om marcus hänger med:) och efter det ska jag hem till victor för att sova där. Men jag ska uppdatera imorgon innan jag åker på kalas så jag vi hörs då

Godnatt Pusspuss


Älsk och jag <3                                          victor och bea<3                                           Melker <3

RSS 2.0