Fel förra inlägget

Min nya blogg är HÄR

Nya bloggen

Så nu tänkte jag att alla ska få reda på min nya blogg :)

KLICKA HÄR SÅ KOMMER NI IN PÅ DEN SÅ OM NI SKA KOMMENTERA KOMMENTERA DÄR :) hoppas ni fortsätter läsa om mitt liv ni läsare är underbara !:)

Ny

Ja ska byta blogg nu är inte längre marcusflicka så har en som jag har haft några dagar. Ska lägga upp den här när den är färdig. Men ha de bra så länge!

Fredag

Har inte orkat uppdatera förnens nu. Men som sagt så åkte jag med bea till stan vi käkade på sandys där dom har världens godaste kyckling curry baguetter och det var självklart de vi käkade. Sen efter det följde jag med bea till råslätt väl där va båda väldigt kissenödiga men tur då att mamma jobbade så vi kunde gå dit. Mådde illa så orkade inte ta bussen hem så ringde pappa och bad han hämta mig och det gjorde han snäll som han är. Just nu ligger jag under mitt varma sköna täcke med min kisse och har planerat att kolla på two and a half men tills jag blir trött och somnar har inte fått tag i marcus på några timmar men tror han sover så han hör la av sig när han vaknar.

Nu börjar den hemskaste tiden på året komma hösten / vintern hatar när det är kallt klarar knappt gå utanför dörren. Det enda som är bra med dessa årstider är att det är så snyggt med höstkläder älskar det!!.

juste städat mitt rum idag med så förmodligen ska jag och min farbror till ikea och köpa en ny garderob till mig har ingen för tillfället den va helt sönder så har ingen stans att ha mina kläder just nu. Och tror vi ska köpa hörlurar med till min ipod och efter det tror jag vi ska äta. Tycker om min farbror jätte mycket och det är inte för att jag får massa saker av han utan för att han finns där vad som än händer vet att jag kan ringa honom när jag vill och kan prata om allt med han och känns väldigt tryggt att veta att han finns även fast vi kan bråka ibland :P hehe.

Har brist på bilder på min mac dator ska föra över massor imon så då ska jag lägga upp mer tills dess får ni klara er utan hoppas alla får en mysig och rolig fredag!

Stan

Hänt massa konstiga saker på skolan fattar ingenting. Men nu ska ja allafall hem till bea och sen ska vi till stan så jag uppdaterar när jag kommer hem puspuss

Bloggar jag läser

Bloggar som jag läser minst en gång om dagen

Emelie - Världens bästa systers blogg. Hennes blogg är intresant dels för att hon skriver saker om mig snälla saker :)hehe. Och för att hon just nu bor i australien så man kan få se fina bilder och höra om hennes liv där nere hennes festande och pluggande en blogg som alla borde läsa världens finaste och bäste person i hela världen man kan inte få en så bra syster som hon är ! <3Kenza - Gillar henne hon verkar som en go person och alltid lika kul att läsa hennes blogg :)

Alexandra(kissies)- Tycker det mesta i hennes blogg är skitsnack men tror verkligen inte hon är samma person i verkligheten. Och det hon skriver lyckas hon ju få massa läsare för så på ett sätt diggar jag henne men på ett sätt inte.

Stinalee - sån söt person och extra kul att läsa hennes blogg nu när hon har fått en liten skrutt :)

fokis - Hon bloggar om coola saker ex saker från japan och diggar hennes stil :)

Dessa bloggar läser jag varja dag. men självklart läser jag alla era kommentareres bloggar och jag läser och andra bloggar med :)


Dumma mig!

Vet att jag har varit dålig för många gånger på att uppdatera och känner att jag behöver göra det. Har hänt ganska mycket saker som jag inte mått bra över och det är dock inget jag kommer ta upp här hoppas ni har förståelse för det. Har mått väldigt dåligt idag grät i 4 timmar klarade inte av att snacka med nån i tele men min fina familj och mina fina vänner har tröstat mig och självklart har min pojkvän gjort min dag bättre att bara höra av honom att han älskar mig får mig att må bättre.

Men kände att jag behövde tröst äta lite och därför gick jag och bea ner till pizzerian och kiosken nej jag åt inte pizza det va beas familj som skulle äta det men jag köpte godis som jag va jätte sugen på men så fort jag kom hem klarade jag inte av att äta mer klarade inte heller av att äta mat idag knappt så vet inte va de är med mig. får hoppas på att jag mår bättre imon förhoppningsvis så gör jag det.

Den senaste tiden om jag ska va helt ärlig har jag för det mesta inte gjort nånting skolan och kompisar och marcus det vanliga bara men klagar absolut inte på att träffa mina vänner eller marcus, :).

Som ni alla vet så är det fredag imon sjukt skönt ska det bli med helg tror det blir mys med älsklingen i helgen :) det är det som är planerat allafall. Imon blir det allafall att städa mitt rum och ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att städa men måste verkligen städa färdigt har städat lite varje dag nu men imon får jag va klar annars blir det ingen ny garderob eller hörlurar säger min farbror så nu måste jag ta tag i det för klarar mig inte utan min ipod!

Förlåt för ett mycket konstigt och virrigt inlägg och förlåt alla läsare för att jag är så seg på att svara på alla kommentarer men jag ska försöka bättra mig ska ta tid till bloggen jag älskar att blogga det är verkligen nå som jag vill göra varje dag men det blir helt enkelt inte så har så mycket annat att tänka på ska försöka svara på många kommentarer nu men annars fortsätter jag imon lovar er! Godnatt ( ska inte sova riktigt än men detta blir det sista inlägget eller aa det första för idag för den delen med )


Älskar dig <3!

RSS 2.0