Shopping

Nu är jag hemma blev att jag åkte hem till mormor. (Ska bara säga hur trött jag är på att det alltid ska bli så här det är uppt till dig nu pallar inte må dåligt varje dag tänka på det här och så kommer istället försöka leva mitt liv sen är det upp till dig om du vill tillhöra de mer. Känns inte så. Älskar allafall dig och kommer alltid göra men som sagt ditt beslut från och med nu ska sluta tjata ska vänta tills du hört av dig) Ja alalfall hos mormor pratade vi lite hon lagade mat som vi åt ute på hennes balkong sen körde hon hem mig.

  Kanske inte syns så mkt men tröjan är allafall gul och vitrandig tyckte den va jätte söt:).

  

  
Blev allt lite shopping.


mormor färgade håret på mig också

 min underbara mormor hon ville inte va med på kort så fick ta ett smygkort. visst är hon söt?:)

Ne nu funderar jag på att gå ut och gå är så rastlös men jag uppdaterar senare hade bra så länge:)

snabb uppdatering

har stressat för att hinna med att blogga och allt ska gå till bussen om en kvart och måste hinna äta nåt innan jag åker och shoppar. Men här är allafall en dagens outfit så hörs vi när jag kommer hem ha en bra dag så länge.



Pussar (sorry för kattlådan:P)

Godnatt alla läsare:).

uppdaterar imon när jag vaknar vilket kommer bli ganska tidigt..

GODNATT

vindruvor, nymålade naglar och tv.



Målade mina naglar för en stund sen fick bli en mycket ljus rosa som jag tycker om är trött på starkare färger som jag har haft nu det senaste så det fick bli nåt lätt:). Ja iallafall tänkte att jag skulle kolla på tv tills jag somnar och ringa marcus och¨så sitter här just nu och äter vindruvor som jag fick av min farbror fick pengar av han med så imon blir det shopping tänkte en klänning tills på lördag då jag ska träffa släkten och så sista gången med min syster eftersom hon åker till australien i ett år snart och då måste jag ju hänga med även fast jag inte är nåt fan av släckträffar men nån gång får man väl ställa upp.

tänkte kolla på skor och en klänning kanske några smycken kommer självklar visa er läsare;). Men kommer inte bli så mkt uppdatering imon för efter jag har varit på a6 ska jag möta upp min pojkvän på stan så ska vi fixa lite saker och sen åka hem:). Men jag uppdaterar nog en gång till idag om inte pappa stänger av internet som han har börjat göra nu när han ska börja jobba han påstår att det låter en massa så han måste stänga av de menmen. Så istället för att sitta här när han stängt av de brukar jag spela sims. haha. Nej nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig och så tills imon så om jag inte hör av mig hörs vi imon:). Hade gott sov gott och gadnatt:). Pussar


17.58

Håller på att kollar på film ska snart ut och gå en sväng tänkte jag ska bara säga att jag känner mig bättre nu och garanterar uppdateringar i mängder:). Hade gott så länge

 Kärlek:).

Hej bloggen

Jag vet har inte uppdaterat men beror på att dom senaste dagarna har jag verkligen mått skit och har absolut inte haft nån ork till att blogga överhuvetaget så de är däför jag har uppdaterat få inlägg nu det senaste. Orkar faktiskt inte prata om allt nu. Kan ju berätta lite vad ja har gjort det senaste i söndags kom natta hit så va med henne och victor ett tag Sen gick jag hem och sov eller nåt kommer inte ihåg. I Måndags va ja hemma mådde inte bra så hade ingen ork till nåt förens på kvällen åkte till öxnehaga och sov där sen igår åkte jag ner till banken och aktiverade mitt bankkort och efter det kändes det som jag skulle spy mådde inte alls bra överhuvetaget ringde mamma och kollade om jag kunde låna pengar till något att äta så åkte till råslätt och hämtade pengar köpte drickyoghurt och sen gick jag in till soc va där ganska länge och efter det väntade jag på att victor som också va på soc skulle bli klar så jag kunde åka med åsa (victors mamma) hem. När jag kom hem la ja mig bara i sängen och låg  där hela kvällen funderara på att ta en promenad idag ska kolla med nån som kan hänga med. Förlåt fär ett virrigt inlägg men blir väl så här när man inte har bloggat på länge kanske:P

Men ja ska inte lova att jag kommer uppdatera senare för det vet jag inte om jag kommer göra men ska allafall försöka Hade gott alla:)

Hejsan

Vad gör alla? själv har jag nyss ätit kina mat och kollar på tv. Funderar på att duscha så vi hörs sen hade gott:)

Godnatt sötnosar

Har inga planer för vad jag ska göra imon men sånt jag märker. Vi hörs allafall imon när jag vaknar kan knappt hålla upp ögonen just nu så godnatt på er:).


Bli medlem på gratisbio.se:)

Klicka här. erbjudanden av presentkort eller biobiljetter. på över 60 stora välkända företag som, siba, h&m, kicks, nelly m.m. du får 5 poäng för varje värvad medlem och 200 poäng för aktiva medlemmar. På gratis bio hittar du väldigt många återkommande tävlingar där du kan vinna fina priser:)


bubbelbad

Nu har jag vaknat och känner mig mycket bättre faktiskt:). men känner ändå inte för att gå upp från sängen förlåt för att jag har varit så lite aktiv nu det senaste men som sagt har varit sjuk och inte haft nån ork. Igår träffade jag victor en stund va med han tills mamma och mathias kom och hämtade mig och körde mig till öxnehaga kände mig bättre runt den tiden men va inte där länge innan jag började må dåligt igen. bestämmde mig för att va uppe tills första bussen gick men det klarade jag inte, så sov till klockan 9 tror jag och åkte med marcus mathias och matte ner till huskvarna för matte skulle fixa nåt med sin bil (?). Men stannade inte där länge ringde pappa och bad han komma och hämta mig.

Sedan jag kom hem har jag legat i sängen eller aa nästan gick upp när min farbror och syster kom med grekisk mat hem hit som va otroligt gott. Sen gick ja och la mig här igen.  så otroligt trött är jag. men snart ska jag bada bubbelpool och ta hand om mig själv:). Men jag uppdaterar senare. För innan ja ska bada ska jag kolla på filmen race to wich mountain:) Lägger upp vad jag tycker om den senare hade bra så länge puss

 
såg ut igår:)

förlåt

mår inte bra idag heller har inte kunnat blogga på ett tag nu. ´men nu vet ni att jag lever ska fortsätta sova tills maten är klar. hade gott så länge ska uppdatera så fort jag vaknar. puss

*Film* 17 again


gillade den här filmen:) har ni inte sett den se den!

Året är 1989 och basketspelaren Mike O'Donell är den populäraste killen i high school. Ett stipendium, college och så småningom världen ligger för hans fötter och skolans snyggaste tjej står vid hans sida. Men så händer det som inte får hända: flickvännen blir gravid och Mike väljer familjen framför en lysande karriär.

Vi hoppar fram i tiden till 2009 och möter en 37-årig bitter och cynisk version av Mike, en människa som hatar sitt liv och låter sin omgivning veta det precis hela tiden. Men när hans fru slänger ut honom och han får sparken från jobbet möter han en märklig gammal man och snart har han blivit den unga versionen av sig själv igen. Frågan är vad han ska göra med sin chans att rätta till saker?


Vaknat

sådär nu har ja vaknat. Ligger fortfarande i min säng mår illa och så har planerat att ligga har ett bra tag nu och kolla på tv. kollar just nu på musse pigg hehe så söta:). Vad händer till helgen för er?

hade gott så länge pusss

Morgon

vaknade av massa ljud där nere vet inte va de va för nåt men jag vet att jag kommer somna om snart igen. Ska hem till älsklingen idag om jag mår bättre hoppas på att jag gör det för känner verkligen inte för att va hemma. Men vi hörs senare för måste sova lite till om jag ska må bättre.

Puss på er:)


Zac och Vanessa förlovade!



Enligt aftonbladet ska zac efron och vanessa hudgens förlovat sig.

Zac och Vanessa har varit ihop i tre år. Nu ska paret ha förlovat sig under en semesterresa i Japan och orsaken sägs vara att mamma Gina Hudgens ogillar att de bott ihop utan att vara gifta.

- Zac tycker det är skönt att trycket har lättat nu, eftersom Vanessas mamma har pressat honom till att göra en ärbar kvinna av hennes dotter. Hon är gammaldags och tycker inte om att Vanessa bor med Zac utan någon slags äktenskapslöfte, säger en källa till Aftonbladet.
Paret, som träffades under inspelningen av "High School Musical", väntas gifta sig någon gång nästa år.

20.19

Detta blir det sista inlägget för idag på grund av att jag är grymt trött. Ska sova ut så länge jag bara kan imon för mår inte hundra procent bra hoppas det är bättre imon nu ska ja kolla klart på simpsons och svara på kommentarer vi hörs imon:).


Läsare

Ni läsare är så otroligt gulliga:) tack så mkt men nu känns de som jag mår bättre lite allafall :). kollar just nu på bride and prejudice:) se om den e bra eller inte. men hoppas ni får en underbar torsdag alla när jag blir frisk ska jag komma tillbaka och uppdatera bloggen ofta som innan.

Puss Louise

Sjuk jag med

Mår inte så bra men ska försöka va aktiv i bloggen idag. Men just nu vill ja bara sova så vi hörs lite senare alla


sista inlägget för idag


Va gör alla? själv ligger jag i sängen med sjuklingen och kollar på röd drake. kommer inte hända så mkt mer värken han eller jag känner för att gå upp från sängen så jag har ingen ork till att blogga direkt så heller men jag ska bättra mig imon i promise:)

Puss och godnatt

städning för fullt

Har tagit ett litet uppehåll från städningen har städat som fan hela dan fy va jobbigt det har varit men är klar med mitt rum nu skönt det så ska bara städa köket med. Och min stackars älskling ligger i sängen och är sjuk. Så ja har fullt upp och därför blir de nog inte så mkt bloggande idag. Hoppas ni får en härlig tisdag:).

Pussar

18.23

Har inte blivit alls många uppdateringar idag. Men har inte orkat somnade ganska sent och vaknade vi 10 av att marcus kom och la sig i sängen:). Sen dess har vi bara legat och slappat flera timmar har vartit hur härligt som helst. Måste ju passa på att vila ut nu innan jobbet börjar usch längtar verkligen inte! Måste snart ta tag i att börja städa måste va helt rent tills imon när vi ska hämta en ny säng till mig och det är inte lite att städa på mitt rum heller. Men uppdaterar efter städningen ska ta före och efter bild åt er om ni lovar att inte svimma av hur mitt rum ser ut. Haha hade gott så länge


Mongo bild på mig som jag tog för länge sen:P men ja bjuder på den för ja är så snäll idag!

*Film* Meet the fockers


alla har väl sett den här filmen?:): grymt rolig enligt mitt tycke:).

En familjekatastrof väntar den manlige sjuksköterskan Greg Focker (Stiller) när hans konservative och pensionerade CIA-agent till svärfar (De Niro) insisterar på att få träffa hans frigjorda och hämningslösa föräldrar (Streisand och Hoffman).

10.43

och jag är nyvaken. är också väldigt trött så jag uppdaterar senare tänkte nu bara kolla på en film:)

*Film* passport to paris


*Dom grymt söta tvillingarna i en grymt söt fin i like it:)*

De två systrarna åker till Paris för att besöka sin morfar under ett skollov. I Paris möter de två franska killar som de blir förälskade i och tillsammans med dem upplever de Paris.

*Film* get a clue



*Filmen påminner om nancy drew. Härlig film kul när man ser lindsay lohan som yngre:)*


Den tolvåriga flickan Lexy är skvallerskribent på sin skoltidning. Hon har en nästan intuitiv förmåga att nosa reda på häpnadsväckande historier och i varje nummer scoopar hon upp en riktig pangnyhet. När en av hennes lärare, magister Walker, plötsligt försvinner är hon därför inte sen att ta upp jakten på honom. Men desto mer Lexy letar, desto mer hopar sig frågorna. Har magister Walkers försvinnande något att göra med hans nyliga medverkan i lokaltidningen? Kan han ha blivit kidnappad? Varför har en hemlös man hans jacka? Det dröjer inte länge förrän Lexy har en lista över misstänkta "majenappare", men hon är inte den enda som letar efter den försvunne adjunkten...


depp...

Finns inget som kan hjälpa mig ingenting!

hejsan

Har nyss kommit hem från att ha varit ute med victor och simon en stund. Älsklingen kommer ungefär klockan 22 då ska vi mysa:). har saknat honom. Trotts att vi inte har varit borta från varandra så länge men det är väl så när man är kär. Håller på att kolla på en film nu som jag kommer lägga upp här när jag har kollat klart har börjat kolla på filmer utan svensk text :).

16.48


ursäkta att jag typ ser gravid ut:O



header

Förlåt för en konstig och ful header just nu men slände bara ihop nån så länge ska ändra lovar jag!

*Film* Baksmällan


Grymt rolig film verkligen se värd:).

Handling:
Doug (Justin Bartha) ska ta det stora steget och gifta sig med sin flickvän. Men innan det är dags att vandra ner mot altaret och ett mer respektabelt liv är det dags för en sista sväng med grabbarna. Och vart drar man på svensexa om inte syndernas stad, Las Vegas. Med sig dit har han den smådryga charmören Phil (Bradley Cooper), den stele och frustrerade tandläkaren Stu (Ed Helms) och inte minst den blivande svärbrodern Alan (Zach Galifianakis), en minst sagt underlig herre. Med svärfaderns ögonjuvel till bil som fordon beger sig gänget till Las Vegas för en sista kväll tillsammans.

Så dagen efter vaknar trion, minus brudgummen själv, upp i ett sönderslaget hotellrum och med århundradets baksmälla dunkande innanför tinningarna och inget minne av vad som hänt kvällen innan. När de hittar en bebis i en garderob, en livs levande tiger på toaletten och förstår att Doug är försvunnen, inser de att gårdagen blev lite mer livad än vad de hade tänkt sig. I ren desperation ger de sig ut på Las Vegas gator för att försöka ta reda på sanningen om orsaken till den dundrande baksmällan och deras försvunne vän.

*kändisar* då och nu

    Britney spears
1996                                                                               2009

 
1992                                                         2009

 
1998                                                                  2009


10.48

vaknade för ett tag sen sitter och äter yoghurt så vad händer idag? själv ska jag bara ha en dag för mig själv tills älsklingen kommer ikväll, har tänk att kolla på baksmällan nu och sen gå in och ta mig en dusch ansiktsmask, mm. Sen blir det nog en promenad. Men jag hör av mig hade bra:)


klart jag inte ska ta paus här ifrån

Nej kan inte sluta blogga älskar att blogga varför sluta då? Hoppas verkligen alla ´ni besökare kommer tillbaka. har inte bloggat sen imorse så kanske ska berätta lite av min dag. jag och marcus vaknade upp hemma hos han typ direkt efter kom pappa och hämtade oss så åkte vi hem och käkade och så sen tog marcus bussen här ifrån vid halv fem efter de ringde victor va med han tills för en timme sen har inte hänt alls nåt speciellt idag. Just nu håller jag på och kollar på hannah montana the movie ska ringa marcus och så tänkte att jag skulle blogga en snabbis innan. Men sov så gott alla ska bjuda på en lungn låt


Hemma

Nu är jag hemma igen. måste verkligen ta tag i bloggen lite mer har inte haft ork eller lust så förlåt för alla som har kommenterat och inte fått svar jag lovar svaren kommer ikväll ska jag försöka svara på allt. Eftersom jag har ganska mycket att ta tag i nu så tänkte ta ledigt från att blogga några dagar men har inte bestämmt mig än åter kommer om allt lite senare. Hade bra alla


barnvakt

Vaknade typ nyss tänkte jag skulle ta en dusch snart hinner jag innan jag ska väcka marcus. Idag ska vi va barnvakt åt marcus systers son sebastian medans dom ska gå på bio:). Sen efter det har jag ingen aning om vad vi ska göra. Men blir väl allafall en uppdatering till idag:)

Hade gott

pussar


Haha...

Sämsta jävla bloggen finns bara ett ord-> FJORTIS<-

Vad tycker ni?

ledig från bloggen

Hela dagen så kanske blir ett inlägg innna läggdags och svarar på alla kommentarer senare! Hade bra alla så länge:).

Svar till frågestunden.

När började du blogga?
jag började blogga för 2-3 år sen har haft 3 andra bloggar innan tror till och med dom finns kvar:)

Varför började du blogga?
jag började för jag tyckte det verkade va en rolig sak, jag har länge älskat att skriva och älskar destu
mer att blogga!

Hur länge har det varit du och marcus?
i 2 månader snart men känns som mycket längre kanske beror på att vi "höll på" ganska länge innan.

Hur gammal är du?
Jag är 16 fyller 17 den 17 september:)

tjänar du nåt på din blogg?
Njae jag tjänar inte så mycket!


Är du oskuld?
inte för att jag tycker nån har med det att göra, :P. Men nej det är jag inte.

Hur hamnade du på mest aktiva listan?
jag har ingen aning om ja ska va ärlig. tror dock inte jag är kvar eller jag vet inte har inte kollat.

vad är ditt bästa sommarminne?
Det var när jag va liten när vi varje år va i falkenberg ett år träffade vi mormor och morfar där nere
och hade hur kul som helst med dom.


vad är du för stjärntecken?
Jungfrun:).

Favorit årstid?
Sommar så klart:)

Framtidsdröm?
Att bli rik, eller skådis

Vad är roligast med att blogga?
Roligast med att blogga är alla fina kommentarer:).

Hur vill du att ditt liv ska se ut om 10 år?
Att jag har min egna familj och bra med pengar.

Vad är det dyraste plagg du har köpt?
Jadu kommer inte på nåt i huvet just nu:O

Dator/tv?
dator

Glass/ godis?
Glass på sommaren

Drömresemål?
barcelona

Har du någon fobi?
mot spindlar och spöken

vilket är ditt favoritplagg i garderoben?
Jag har många favortiter:). Så kan inte svara på det.

Vad är din favoritfärg?
Rosa:).


Tycker du om djur?
Ja det gör jag speciellt hundar och katter:).

Vad gör du helst en fredagskväll, går på fest med massa folk+ kompisar
eller har filmkväll med glass, godis med kompisar?
Jag tycker att med kompisar är det roligare att festa:).

vad heter du?`
Louise

Vad händer i morgon?
Du skrev det igår så du kanske menar idag?. Nej ja ska bara ta de lungt kolla på film:).

Varför just marcusfliickaa? antar att det är din pojkvän, men är det inte lite förbi att heta så?
Jag döpte min blogg till det för jag inte trodde jag skulle bli så aktiv på denna bloggen, skulle ju bli ganska surt om det tar slut mellan oss!

Är du lycklig?
JAg är lycklig att jag har marcus men jag kan inte säga att jag är lycklig fullt ut!


morgon

lite sent kanske men somnade ju ganska mkt försent igår. Idag ska jag hem till victor senare vad jag vet och efter det vet jag inte det. jag ska snart ta mig tid till att svara på frågorna:)

vad ska ni göra idag?:)


hemma nu

Förlåt för väldigt dålig uppdatering idag men har varit iväg ett bra tag. Men nu är jag hemma och ska sova:). ni har fortfarande chans att ställa frågor i min frågestund:). Godnatt alla:)


följmin blogg på bloglovin


(klicka på bilden)

förtsätt fråga frågor om mig i det andra inlägget:)

Frågestund



Tänkte att jag skulle testa det här och eftersom ni läsare inte vet så mkt om mig så kan ni ju passa på att fråga nu:)

*Film* Fingerprint



Melanie flyttar hem till sina föräldrar och syster efter att ha tillbringat en tid på Rehab. Hon upptäcker dock snart att allting inte står rätt till i hemstaden.


Såg denna filmen igår och tyckte den va grymt bra faktiskt :). Se den:)!

godmorgon

Ska snart iväg och prata om min egna lägenhet som jag förmodligen ska  få. sen efter det vet jag inte vad jag ska göra:). Ska la va med min pojkvän fixa mitt rum och så ska ta med sängen från mamma och ha hos pappa istället:). Men jag hinner inte blogga mer svarar på kommentarerna när jag kommer hem:).


sista inlägget för idag!

de här får bli det sista inlägget för idag. ska snart ut och möta min pojkvän så ja ska umgås med han hela kvällen sen vet jag inte riktigt när han ska hem men får se vem vet kanske blir ett till inlägg innan jag somnar ska allafall upp tidigt imon så jag uppdaterar imon:). men hoppas ni alla fortsätter läsa min blogg tycker det är grymt kul med alla er läsare:).

Ha en underbar kväll/natt

Pussar från Lollo

heath_ledger.jpg heath ledger image by onehecant4get

tävling snart kanske?

eller va tycker ni?
Ska vänta på att jag får mitt bankomat kort sen ska jag inhandla nåt ni kan vinna sen eftter det strartar jag tävlingen ska bara komma på vad det ska va för tävling ge gärna några tips:)


bilden säger ju allt:)


Piren, jönköping

kom nyss hem från stan jag och mamma åkte först till piren och tog en milkshake (stavning?)  Och sen åkte vi och handlade mat och efter det till banken har nämligen haft nordea och det har bara varit massor med krongel med de så nu ska jag testa swedbank dom flesta av mina kompisar har det och säger att det är bra så:). Ne nu ska jag och mamma äta rester av tacos för vi kan uinte äta förens senare när mathias kommer hem:).

Bilder från piren.
 bild på mig innan vi åkte.
 bilen haha tog på mig mammas brillor ful jag vet:P.



 mamma

jag:P fråga mig inte va ja gör










Piren

Nu ska jag och mamma ner till piren och käka glass tar kort och lägger ut senare om jag hittar en sladd annars lägger jag ut dom så fort jag hittar sladd:)


Ge de en chans:)



Ibörjan när jag fick massa såna här medelanden så ignorerade jag dom. Men sen gick jag tillslut in och läse om det och tyckte varför inte prova. Hur smidigt som helst: Jag tyckte det va jobbigt att få massa såna här medelanden men varför inte ge såna här medelanden e chans tro mig lätt som en plätt att få in pengar.
Bli medlemar här ge de en chans vetja!

Godmorgon

Idag vaknade jag extremt tidigt för att va mig. tänkte dra med mamma in till stan och fixa bruna linser snart. Sen har jag ingen aning om vad som kan hända tror marcus skulle komma ner och hälsa på det är ju inte långt från öxnehaga till huskvarna. MEn nu skriker min mage efter frukost vi hörs lite senare:).


förlåt.

Förlåt mig för att jag inte hinner svara på så många kommentarer ikväll men så fort jag vaknar imon ska jag sätta mig och svara på så många som möjligt tack för alla otroligt fina kommentarer ni får mig på bättre tankar:)

Ha en underbar kväll så uppdaterar jag imon ska försöka hinna svara på en del kommentaerer innan jag sover men pussar:)


17.25

sitter hemma hos mamma nu, väntar på att maten ska bli klar hon lagar tacos:). Vi va och handlade en massa saker nyligen och eftersom att mamma är gravid så va ja tvungen att bära alla påsar upp för trapporna. Men klart man inte låter en gravid bära massa tungt:).

jag funderar på att ha nån tävling eller nåt snart så håll utkik:D

hw10.jpg image by hooverh
en grymt fin och bra film:) se den !!

Snart till mamma

Snart åker jag till mamma och kommer då inte kunna va så aktiv med bloggen ikväll men ska försöka uppdatera en gång innan jag somnar:). Har inte så mkt att blogga om ändå har  inte hänt alls mkt. men har fått reda på att jag förmodligen ska få egen lägenhet:).

Hade bra så länge:) pussar


Nytt besöksrekord igen:D


Roligt med nya bloggläsare:). hoppas ni fortsätter läsa min blogg:)

11.11



Haha coolt. Blev helt chockad när en läsare skrev att jag va med på blogg.se startsidan:).

09.47

Idag vaknade jag betydligt mycket tidigare än igår men är trött som fan. Vad händer idag för er? jag ska snart i väg till läkaren så hör av mig efter jag har varit där:)


BESÖKSREKORD:D

kollade min statestik nyss och såg att jag har besöksrekord sen jag skapade denna bloggen:D 155 st än så länge idag:D


Godmorgon

Inte för att det är morgon nu men vaknade nyss av en konstig anledning, Marcus ligger fortfarande och sover bredvid mig. hur kan jag sova tills nu? blev helt chockad när jag kollade på klockan nyligen, Jaha då va hela söndagen borta från veckan typ. Menmen som tur är så börjar ja inte jobba en på ett bra tag, Vilket marcus måste göra imon stackaren!. ska kolla på en film nu som jag tänkte skriva om lite senare. Men hade gott så länge för nu ska ja svara på så många kommentarer det bara går svara på:).

puss


Det fick bli en bild på underbara tokio hotel

23.38

Vad gör alla?:). själv sitter jag här och äter kellogs och ska svara på alla kommentarer måste verkligen komma ifatt:). Måste hålla mig vaken ett bra tag till eftersom marcus kommer med sista bussen Men kanske blir en uppdatering till innan jag slocknar men hade bäst alla så länge:)

pussar

följ mig på bloglovin :)

http://www.bloglovin.com/blog/790583/marcusfliickaa

bild inlägg

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

1.simon
2.victor
3.nicklas
4.mamma
5.när jaga och victor va på vårdcentralen
6.marcus
7.marcus på ikea
8.victor
9.marcus tattuering
10.victor och bea
11.norrahammar
12.norrahammar
13.norrahammar
14.norrahammar
15.marcus cpiga min
16.frasse
17.skuggorna av mig och marcus
18.toast
19.marcus läste bok för mig för ett tag sen
20.marcus och simon
21.ett kort jag tog när jag va på väg hem till marcus
22.nicklas och victor hemma hos bea
23.gränna hamn
24.gränna hamn
25.gränna hamn
26.gränna hamn
27.gränna hamn
28.översvämning i norrahammar
29.igelkott ni kanske inte ser så bra
30.min syster emelie läs hennes blogg här

Ullared igår.

När jag kom hem igår så hade inte jag en tanke på¨att blogga för hela bilresan hem tjatade min farbror på att jag skulle städa mitt rum så fort jag kom hem. Så det va de första jag gjorde men de dröjde inte länge tills victor ringde mig och bad mig komma ut självklart gjorde jag det, hatar ju att städa !. Så skulle jag ha bloggat när jag kom hem därifrån men marcus kom inte dit förens 23 tiden så vi kom la hem ungefär runt halv 1 - 1. då va vi båda så slut så vi somnade. Idag vaknade jag av att pappa skrek att jag skulle vakna vid klockan 9 innan min farvbror kom så då fick jag ju bara gå upp och göra det och nu är jag äntligen klar:).

shopping på ullared:

Godmorgon

Nu bär det snart iväg till ullared har precis gjort mig färdig och marcus har kommit iväg till jobbet. Så jag hör av mig när jag kommer hem ha en bra dag alla :)

Dagens outfit:

Jag älskar dig på olika språk

AfrikaansEk het jou liefe
Afrikaans  Ek is lief vir jou
Albanien Te dua
Albanien Te dashuroj 
Alentejano(Portugal)Gosto De Ti, Porra!
Alsacien Ich hoan dich gear
Amharic Afekrishalehou
Arabiska Ana Behebak (till man)
Arabiska Ana Behebek (till kvinna)
Arabiska Ib'n hebbak.
Arabiska Ana Ba-heb-bak
Assamese Moi tomak bhal pau
Bavarian I mog di narrisch gern
Bengali Ami tomAy bhAlobAshi
Bengali Ami tomake bhalobashi.
Berber Moi tomak bhal pau
Bicol Namumutan ta ka
Bolivia Quechua qanta munani
Bulgarien Obicham te
Burma Chit pa de
Cebuano Gihigugma ko ikaw.
Cheyenne Nemehotâtse
Chickasaw Chiholloli (Första "i" nasalt)
Danmark Jeg elsker dig
England I love you
Equador Quechua canda munani
Esperanto Mi amas vin 
Estland Mina armastan sind
EtiopienAfgreki'
Farsi  Tora dust midaram
Farsi  Asheghetam 
FarsiDoostat dAram
Filipinerna Mahal kita
Filipinerna  Iniibig Kita
Finland Minä rakastan sinua 
Flamländska Ik zie oe geerne
Frankrike Je t'aime
Friesian Ik hald fan dei
Gaelic  Ta gradh agam ort
Grekland S'ayapo (uttalas s'agapo)
Grekland (gammal) (Ego) philo su 
Grönland Asavakit
Gujrati Hoon tane pyar karoochhoon.
HaitiMoen reme ou.
Hausa  Ina sonki
Hawaii Aloha I'a Au Oe
Hebreiska Ani ohev otach (man till kvinna)
Hebreiska Ani ohev otcha (kvinna till man)
Hindi Mai tumase pyar karata hun (man till kvinna) 
Hindi  Mai tumase pyar karati hun (kvinna till man)
Hokkien Wa ai lu
Holland Ik hou van jou
Hopi Nu' umi unangwa'ta 
Island Eg elska thig
Indien Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho
Indonesien Saya cinta padamu 
Iran Mahn doostaht doh-rahm
Irland Taim i' ngra leat 
Italien Ti amo (mellan älskande)
Italien Ti voglio bene (vän eller släkting)
Japan Kimi o ai shiteru
Japan Aishiteru
Japan Suki desu (används 1:a gången innan man är älskande)
Java Kulo tresno
JiddishIkh hob dikh lib
Jugoslavien Volim te
Kannada Naanu Ninnanu Preethisuthene
Kambodja Bon sro lanh oon
Kambodja Kh nhaum soro lahn nhee ah
Kanada/Franska Sh'teme (uttalas som det skrivs)
Kanton Moi oiy neya
Kanton Ngo oi ney
Katalanien T'estim (mallorkanska)
Katalanien T'estim molt (Jag älskar dig oerhört)
Kenya Tye-mela'ne
Kina (Se Mandarin eller Kanton!) 
Korsika Ti tengu cara (till kvinna)
Korsika Ti tengu caru (till man)
Kroatien LJUBim te
Kiswahili Nakupenda
Klingon qabang
Klingon qaparHa' 
Korea No-rul sarang hae (man till kvinna)
Korea  Tangsinul sarang ha yo
Korea Tangshin-i cho-a-yo (Jag gillar dig, på ett romantiskt vis)
KroatiskaJa te volim
Kurdistan Ez te hezdikhem (?)
Laos Koi muk jao
Laos Khoi huk chau
Latin Te amoLatin Vos amo
Latin (old) (Ego) amo te 
Latvian Es milu tevi (uttalas "Ess tevy meeloo")
Libanon Bahibak
Lingala Nalingi yo
Lisbon Lingo gramo-te bue', chavalinha
Litauen Tave Myliu (ta-ve mee-lyu)
Lojban Mi do prami
Luo Aheri
Makedonien Sakam te! 
Madrid lingo Me molas, tronca
Malay Saya cintakan mu 
Malay Saya sayangkan mu
Malay/Indonesien Saya sayangkan engkau
Malay/Indonesien  Saya cintakan awak
Malayalam Njyaan Ninne' Preetikyunnu
Malaysia Saya Cintamu
Malaysia Saya Sayangmu
Mandarin Wo ai ni (Wo3 ai4 ni3 notation)
Marathi me tujhashi prem karto (man till kvinna)
Marathi me tujhashi prem karte (kvinna till man)
Mohawk Konoronhkwa
Morse! (svenska) .--- .- --. .-.- .-.. ... -.- .- .-. -.. .. --.
Navaho Ayor anosh'ni
Ndebele Niyakutanda
Norge Eg elskar deg (Nynorsk)
Norge Jeg elsker deg 
Op Op Lopveop Yopuop
Osetian Aez dae warzyn
Pakistan  Mujhe Tumse Muhabbat Hai
Persien Tora dost daram
Pig Latin Ie Ovele Ouye
Polen Kocham Cie
Polen  Ja cie kocham
Portugal Amo-te
Portugal(Brasilianska) Eu te amo
Punjab Mai taunu pyar karda
Punjab Main Tainu
Pyar Karna 
Rumänien Te iu besc
Rumänien Te Ador
Ryssland  Ya vas liubliu
Ryssland Ya tebya liubliu
Rövarspråket (svenska)Jojagog älolsoskokaror dodigog
Scot Gaelic Tha gra\dh agam ort
Shona Ndinokuda
Singales Mama oyata adarei
Sioux Techihhila
Slovakien Lubim ta
Slovenien Ljubim te
Spanien Te quiero
Spanien Te amo 
Sri-Lanka Mama Oyata Arderyi
Swahili Naku penda (följt av personens namn)
Sverige Jag älskar dig!
Syrien/Libanon Bhebbek (till kvinna)
Syrien/Libanon Bhebbak (till man)
Tagalog Mahal kita
Tahiti Ua Here Vau Ia Oe
Tamil n^An unnaik kAthalikkinREn 
Tamil Naan Unnai Kadalikiren
Tjeckien Miluji te^
Tjeckien  MIiluju te 
Telugu Neenu ninnu pra'mistu'nnanu
Telugu/indien Nenu Ninnu Premistunnanu
Thai Phom Rak Khun (man till kvinna)
Thai  Ch'an Rak Khun (kvinna till man) 
Tunisien Ha eh bak *
Turkiet Seni seviyo*rum 
Turkiet Seni Seviyurum
Tyskland Ich liebe Dich
Ungern Szeretlek
Ungern  Szeretlek te'ged 
Ukrainia ja tebe koKHAju 
Urdu Mujhe tumse mohabbat hai
Vietnam Em ye^u anh (kvinna till man)
Vietnam Anh ye^u em (man till kvinna)
Vlaams Ik hue van ye
Vulcan Wani ra yana ro aisha
Wales 'Rwy'n dy garu di.
Wales Yr wyf i yn dy garu di 
Yiddish Ich libe dich
Yiddish Ich han dich lib
Zazi Ezhele hezdege
Zulu Mena Tanda Wena
Zulu Ngiyakuthanda!
ZuniTom ho' ichema



ojsan...

... Jag höll helt på att glömma bort bloggen idag. Vaknade vid 10.00 av att pappa väckte mig och sen dess har jag städat överallt och hållt på lovade nämligen min farbror att göra det. Lite senare kommer min älskling hit har saknat han:). imon åker jag till ullared ska köpa lite saker till mitt rum och så men nu måste jag fortsätta städa. 

Min katt bara förstör här hemma måste få henne att bli bättre annars lämnar vi bort henne:(. DET FÅR ABSOLUT INTE HÄNDA!


 


Min bebis, Min molly<3

Godnatt snart då!

Godnatt alla:).


Hej alla bloggare:).

.Allt bra?:). Sitter just nu i min säng tog en pause från städandet som jag skrev att jag skulle göra igår men så råkade jag somna sen blev det som det blev så han inte städa så mycket men håller på nu. Älsklingen har åkt hem nu och kommer inte tillbaka förens imorgon kommer inte va lika enkelt att sova menmen. Ska snart ut och va med victor en stund men jag uppdaterar när jag kommer hem hade bra alla:).


Ska bara duscha

Och innan de tänkte jag bara kolla hur alla mår? själv mår jag helt okej faktiskt:). lovade dom jag är med att jag bara skulle hem och ta en dusch men va fan jag kunde inte låta blir att skriva här och de är ju inget fel med de eller?. Och sen innan jag hoppar in i duschen ska jag läsa några bloggar och svara på några kommentarer :). men jag ska uppdatera innan jag går och lägger mig om inte min pojkvän kommer och tar över datorn:). Hade bra så länge:).


Imon lovar jag ett inlägg med massa bilder jag tagit från den senaste tiden som jag helt enkelt har glömt bort att lägga in !

Döda legender

Marilyn Monroe: född 1 juni 1926 i Los Angeles, Kalifornien, död 5 augusti 1962 i Brentwood, Los Angeles, Kalifornien, var en amerikansk skådespelerska, sångerska och fotomodell.

Monroes inledde sin karriär som fotomodell men skrev på ett filmkontrakt 1946. Under den tidiga filmkarriären var rollerna ofta små men allt eftersom rollerna blev större och större blev hon känd som en sexsymbol. Hon medverkade bland annat i filmer som Herrar föredrar blondiner (1953), Bus stop (1956), I hetaste laget (1959) (vilken hon vann en Golden Globe Award för) och De missanpassade (1961).1999 blev hon rankad som den sjätte största kvinnliga filmstjärnan genom tiderna av American. Tidigt på morgonen den 5 augusti 1962 avled Marilyn Monroe i sömnen efter en överdos av barbiturater. Hon avled i sitt hem på 12 305 Fifth Helena Drive i Los Angeles-stadsdelen Brentwood. Ingen vet riktigt säkert hur och varför dödsfallet skedde. Det finns teorier om att hon blivit mördad och att mordet var knutet till familjen Kennedy, då John F. Kennedy precis hade avslutat en affär med Marilyn Monroe. Vissa sådana teorier menar att exempelvis CIA eller FBI skulle ha "ordnat" Marilyns död för att undvika ett äventyrande av presidentämbetet. Marilyns död har gett upphov till omfattande mytbildning och spekulation. Under sitt utåt sett glamorösa liv var hon dock ofta olycklig och led av dåligt självförtroende. Vid tiden för sin död befann hon sig i en av sina depressionsperioder. Obducenten Thomas Noguchi menar att dödsfallet med största sannolikhet var självmord. Hon ligger begravd på Westwood Memorial Park i Los Angeles.
Tiderna:




döden

Elvis Aaron Presley: ödd 8 januari 1935 i Tupelo i Mississippi, död 16 augusti 1977 i Memphis i Tennessee, var en amerikansk rocksångare, musiker och skådespelare. Han är en av 1900-talets mest framträdande underhållare, ofta kallad Kungen (engelska The King). Elvis Presley har sålt över 1 miljard skivor världen över.

Elvis Presley invaldes i Rock and Roll Hall of Fame under det första intagningsåret 1986.När världens största musiktidskrift Rolling Stone skulle ranka de 100 bästa sångarna genom tiderna, kom han på tredje plats.

Fram till sin död uppträdde Presley på otaliga platser runt om i Amerika. Han hade en turnéstart inbokad den 17 augusti 1977. Han avled dock dagen innan. Vid obduktionen fastslog man hjärtattack eller liknande, men det står klart att det var ett långvarigt och intensivt missbruk av främst receptbelagda tabletter som bröt ner Elvis Presley. Han hittades död på golvet i sitt badrum på Graceland av sin flickvän Ginger Alden. Även hans enda barn, dottern Lisa Marie Presley bodde på Graceland natten då Presley dog. Han och exhustrun Priscilla hade delad vårdnad av Lisa. Ett av Presleys två privata jetplan är döpt efter dottern Lisa-Marie.

Efter Elvis död har det uppstått rykten om att dödsfallet skulle vara iscensatt och personer har uppgivit att de sett honom runt om i världen.



Tupac Amaru Shakur, född som Lesane Parish Crooks den 16 juni 1971 i East Harlem, Manhattan, New York, död 13 september 1996 i Las Vegas, Nevada, var en amerikansk rappare, även känd vid sina artistnamn 2Pac och Makaveli. Han var en av de absolut mest inflytelserika hiphopartisterna någonsin, med stor internationell framgång. Förutom sin status som den rapartist som sålt flest album någonsin var Tupac en framgångsrik filmskådespelare och en framträdande samhällsaktivist. De flesta av Tupacs låtar handlar om att växa upp bland våldet och umbärandet i gettot, om rasism, problem i samhället och om konflikter med andra rappare. Tupacs musik är känd för att förespråka politisk, ekonomisk, social och etnisk jämlikhet, liksom hans råa beskrivningar av våld, narkotika- och alkoholmissbruk och konflikter med lagen. Tupacs debutalbum 2Pacalypse Now fick kritisk erkännande och bakslag för sina kontroversiella låttexter.

Tupac blev mål för stämningar och fick även erfara många andra juridiska problem. Han blev bland annat skjuten fem gånger och rånad i lobbyn i en inspelningsstudio i New York. Efter händelsen växte Tupacs misstankar om att andra personer inom rapindustrin hade haft kännedom om händelsen och ändå inte varnat honom. Denna kontrovers hjälpte till att sätta igång rivaliteten mellan East Coast- och West Coast-hiphopen. Tupac dömdes senare för sexuella övergrepp. Efter att ha avtjänat elva månader av sitt straff släpptes han från fängelset efter ett överklagande som finansierades av Marion "Suge" Knight, VD:n för Death Row Records. I utbyte mot Suges bistånd gick Tupac med på att släppa tre album under skivbolaget.

Den 7 september 1996 sköts Tupac fem gånger vid en så kallad drive-by i Las Vegas. Han avled sex dagar senare i sviterna av skottskadorna, på grund av andningsinsufficiens och hjärtstillestånd.



 

Kurt Donald Cobain:, född 20 februari 1967 i Aberdeen, Washington, död 5 april 1994 i Seattle, Washington, var en amerikansk gitarrist, låtskrivare och sångare i grungebandet Nirvana.

Nirvana slog igenom 1991 med albumet Nevermind, mycket tack vare låten "Smells Like Teen Spirit" som blev en av de mest sålda singlarna genom tiderna. Kurt Cobain gifte sig med Courtney Love 1991 som han fick dottern Frances Bean med  samma år. Efter albumet Nevermind började Cobain att känna sig jagad av fansen och kände att de förväntade sig för mycket av honom. Den 8 april 1994 påträffades Cobain död i familjens villa av en elektriker som var där för att installera ett larm. Dödsorsaken var ett gevärsskott i huvudet tillsammans med en alltför hög dos heroin. Polisen och läkarna bedömde det som självmord, trots detta har olika konspirationsteorier rörande mord cirkulerat bland annat för att det inte fanns tillräckligt med bevis som tyder på självmord. Obduktionen visade att Cobain hade dött tre dagar innan han hittades, alltså den 5 april 1994. Han blev 27 år gammal. I sitt avskedsbrev citerade han en rad från Neil Youngs låt "Hey Hey, My My (Out of the Blue)"




Lisa Lopes: föddes 27 maj 1971 i philadelphia dog 25 april 2002 hon va med i ett känt tjejband TLC som hon var med och bildade 1991 Lisa gav även ut en singel skiva. Dödsorsaken var en bil olycka under tiden hon spelade in en scen i hennes egna dokumentär film Last day of left-eye omkom hon i en bilolycka.


LEFTEYEGRAVE.jpg lisa lopes grave image by CLD_album

Anna Nicole Smith:  född Vickie Lynn Hogan 28 november 1967 i Houston, Harris County, Texas, USA, död 8 februari 2007 i Hollywood, Broward County, Florida, USA, var en amerikansk fotomodell, skådespelerska och sångerska.

Smith slog igenom som modell under tidigt 1990-tal och blev därefter känd genom sitt korta äktenskap med en 89-årig oljemiljardär samt efterföljande arvstvist. Senare hade hon en välkänd egen dokusåpa. en 7 september 2006 födde Smith dottern Dannielynn Hope i Bahamas. Endast tre dagar senare, den 10 september, avled Smiths 20-årige son Daniel Smith under ett besök hos modern på sjukhuset. Dödsorsaken angavs som drog-relaterad. Arton dagar därefter, den 28 september, gifte sig Smith vid en privat, informell ceremoni med Howard K. Stern, som då påstods vara fadern till Dannielynn. Stern var också Smiths advokat och figurerade även i dokusåpan The Anna Nicole Show. Vigselceremonin skedde ombord på en båt i Bahamas med en baptistpastor som vigselförrättare. I efterhand visade det sig dock att deras vigsel inte är juridiskt bindande i USA. I februari 2007 befann sig Smith i Florida tillsammans med maken, Howard K. Stern, enligt källor för att köpa en båt. Vid 14-tiden lokal tid den 8 februari tillkallades räddningsmanskap till Seminole Hard Rock Hotel and Casino i Hollywood, Florida, det hotell där Smith bodde. Smith avled i ambulansen på väg till sjukhuset. Den 26 mars samma år meddelade de lokala myndigheterna i Broward County resultatet av den obduktion som utförts på Smiths kropp. Den visar att dödsorsaken var en överdos av receptbelagda läkemedel.





Heath Andrew Ledger: född
4 april 1979 i Perth i Western Australia, Australien, död 22 januari 2008 på Manhattan i New York City, USA, var en australisk skådespelare som blev flerfaldigt prisbelönad för rollen som den homosexuelle cowboyen Ennis Del Mar i filmen Brokeback Mountain. Han blev under inspelningen av Brokeback Mountain väldigt god vän med Jake Gyllenhaal som också är hans dotters gudfar. Var även en bra vän med skådespelaren Russell Crowe.

Ledger spelade också den kända skurken Jokern i filmen The Dark Knight, uppföljaren till Batman Begins. För denna roll belönades han 2009 med en Oscar. Hans sista film blev fantasyfilmen The Imaginarium of Doctor Parnassus, regisserad av Terry Gilliam, som kommer att ha premiär 2009. I den filmen delar Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell hans roll eftersom han dog innan han hann avsluta rollen.

Den 22 januari 2008 hittades Ledger död i sin lägenhet. Han dog av en ödesdiger blandning av sömntabletter, ångestdämpande medicin och smärtstillande, men läkarna fastslår att döden var oavsiktlig. efterlämnade en dotter, Mathilda Rose, som han fick tillsammans med skådespelaren Michelle Williams 2005. Williams och Ledger träffades under inspelningen av Brokeback Mountain.


Michael Joseph Jackson, född 29 augusti 1958 i Gary, Indiana, död 25 juni 2009 i Los Angeles, Kalifornien var en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare. Han har haft djup inverkan på musikindustrin, inte minst anses hans musikvideor ha varit nydanande. Han blev också känd för sitt kontroversiella privatliv.

Michael Jackson inledde karriären 1964 tillsammans med några av hans bröder i The Jackson 5 och påbörjade sin solokarriär 1971 medan han fortfarande var medlem av gruppen. Han producerade ett antal av världens bäst säljande musikalbum någonsin och fick epitetet "The King of Pop" (engelska för "Kungen av pop") av hans nära vän Elisabeth Taylor. Albumet Thriller (1982) är världens mest sålda album genom tiderna med mellan 65 och 105 miljoner sålda exemplar. Även de fyra albumen Off the Wall (1979), Bad (1987), Dangerous (1991) och HIStory (1995) hör till de bäst säljande albumen i världen.

Under 1980-talet anses Jackson ha revolutionerat synsättet på musikvideor som en konstform och en marknadsföringskanal. De vanligen mycket påkostade videorna blev en stapelvara på den då nya musikkanalen MTV. Bland de viktigaste kan nämnas Beat It, Billie Jean, Thriller, Black or White och Scream. I sin scenshow har han ofta använt danssteget Moonwalk som han därmed har gjort känt över världen. Michael Jacksons särpräglade musikaliska stil har under åren influerat många hip hop-, pop- och R&B-artister. Han menade att han själv tagit inspiration från bland annat James Brown och Jackie Wilson.

Michael Jackson blev inskriven två gånger i Rock 'n' Roll Hall of Fame, en gång med The Jackson 5 och en gång som soloartist, han blev också inskriven i Songwriters Hall of Fame. Jackson avled oväntat och hastigt den 25 juni 2009 i sin hyrda fastighet i Los Angeles vid 50 års ålder.



Uppe med tuppen.

Uppe sjukt tidigt för att va mig men har man en pojkvän som har svårt att komma upp på morgonen så får man väl ställa upp tycker synd om honom om jag ska va ärlig själv börjar ja inte jobba en på ett bra tag . Just nu sitter jag i min säng och äter mussli äpple och ett glas juice (stavning?) ska ligga här några timmar till och först svara på alla era kommentarer som jag ska verkligen SKA svara på. Efter det ska jag sätta på en film har ingen aning om vilken faktiskt. Sen har jag massa andra saker att göra nu när älsklingen är iväg bla städa tvätta laga mat tills han kommer hem låter inte jag som världens bästa flickvän? jag måste ju va det han behöver inte ens be om de:P. Nehe om jag skulle börja med allt jag ska göra. Hade gott så länge alla:).


Älskar Marcus sveningsson<3

Hej alla:) hur mår ni?:) själv mår jag bra bara lite trött så tänkte gå och lägga mig snart eller ska spela sims lite tänkte jag för Marcus ligger och kollar på en film som jag inte vill se. Imon är det första dagen för marcus på sitt jobb med så jag lär ju vakna när väckaklockan ringer om inte annat så ska pappa byta mitt fönster imon klockan 9 så jag lär ju va helt slut. Men ni får sova gott så hörs vi imon:) Pussar


Blogginlägg:).

Ja kom inte på nån direkt bra rubrik som ni kanske märker. Men sitter just nu i köket medans marcus lagar hamburgare till mig och han efter det ska vi ut och va men jägerholm och karlsson en stund surt seg och tråkig dag först åkte jag och victor och marcus och niclas till stan där jag och victor tog 1an till huskvarna och marcus och nicklas tog 2an till öxnehaga. När jag och victor väl va inne i stan så skulle vi till AMA och skaffa jobb till mig men vi hade lite problem att hitta till stället så vi gick igenom en bilverkstad och frågade om vägen men han va så snäll så han körde oss. Och jag fick då jobb kanske inte världens bästa men jag får ju pengar allafall:). Sen efter det drog vi till preem och käkade korv. Sen försökte vi få tag på marcus och nicklas hur länge som helst men de gick ju inte så vi tog bussen in mot stan och när vi väl satt på bussen så fick vi tag på dom så dom blev sura som fan så vi vände orkade inte ens bry mig om nåt annat jag menar hur ska vi veta va dom är om dom inte svara?.

Sen när vi hade åkt tillbaka tog vi bussen in mot stan igen jag och marcus hoppade av vid cigarren för att söka ett till jobb till mig på ett cafe. Efter det tog vi bussen lite svårt för bussen att gå som den ska pga att det är massa poliser och skit i jönköping nu som blockerar av så vi fick gå en jävla bit. men nu är vi hemma allafall.

Men jag uppdaterar senare. Pussar.

förlåt.

skulle bara säga förlåt för jag inte har lagt ner så mkt tid på bloggen det senaste men hoppas ändå att ni fortsätter läsa och kommentera älskar att få fina kommentarer av er alla:). Jag ska mysa med en film ostbågar cola och framför allt min pojkvän så jag ska uppdatera imon innan jag drar på ama och skaffar jobb. Men vi hörs imon.


Glöm allt jag sa till dig vill aldrig någonsin förlora dig med dig behöver jag inte massa tabletter och skit för att glömma allt. Du kan få mig att glömma allt!. Jag älskar dig älskar göra allt med dig du är det bästa som hänt glöm inte det.<3

sent bloggande igen

har hänt en hel del kan jag säga mern jag kan tyvär inte prata om det här i bloggen
Men nu sitter jag i victors rum och tänkte att jag skulle blogga:).
Min dag har ju varit  nästan som alla andra dagarna så har inte hänt så speciellt mkt och just nu känner jag faktiskt inte för att blogga längre förlåt för ett konstigt inlägg men ska uppdatera så fort de bara går. pussar

Lördag i think?

Nu när det är sommarlov så vaknar jag varje dag och kommer aldrig på vad de kan va för dag och det är grymt jobbigt. Jag och älsklingen cyklade hem från victor för ett tag sen grymt varmt grymt jobbigt så så fort jag klom hem gick jag in och tog en iskall dusch de kan jag lova va det bästa på länge. Sen tog jag upp all min och marcus nytvättade tvätt och vek in i garderoben känner mig ganska duktig nu må jag säga.

Jag har ingen aning om vad som kommer hända idag ska snart gå ner och laga mat ska bara väcka marcus som somnade till i min säng så fort han kom hem. Och förlåt om det tar tid att svara på alla kommerntarerna kanske men har svarat på väldigt många nu har en del kvar men jag ska försöka svara på alla efter jag har käkat. Men ni får ha det så bra. Pusspuss alla:)


oväder

Blev uppdatering ganska sent men är hemma hos victor nu och vädret ute är ju inte på topp men ska inte skriva mer nu för ska va lite social men vi hörs imon när jag vaknar:)



här är lite bilder sen tältningen i mondas:)
 Jag haha!

Min älskling Älskar dig <3

 Puss haha victor och bea:)

 Victor och bea igen:)

 Victor:)

Tältning

Jadu igår blev det ingen uppdatering heller jag får nog börja skärpa mig med bloggen nu! Men det är sommarlov är inte hemma så mycket och på dom senaste ställena som jag har varit har det inte funnits nån tillgång till dator. Men allafall sen igår så träffade vi victor som sa att bea och natta skulle komma hit så vi gick och mötte dom och när dom kom bestämmde vi att vi skulle grilla och tälta men innan det drog vi upp till åsa sjön och badade. Efter det åkte jag och marcus hem till mig och fixade alla saker kan ju säga att grillningen sen inte blev alls lyckad. Så det slutade med att vi käkade chips och vitlöksdipp gott va de dock haha. 

Idag vaknade jag av att det va extremt hett inne i tältet och en stund efter det började de spöregna verkligen spöregna alla va dyngsura sen när regnet hade slutat falla. Men som tur va hade jag andra kläder att ta på mig och ännumer tur va det att mariette hade lagat mat till oss när vi kom hem till victor. Nu kom jag precis hem ska först ta en dusch och sen städa lite bara och sen tvätta. ikväll ska jag och marcus kanske sova hos victor det vet jag inte men i vilket fall så kan jag uppdatera i bloggen. Just nu hinner jag tyvärr inte svara på allas kommentarer förlåt men ska försöka hinna med så många som möjligt innan jag drar om jag ens drar men ni hör från mig sen det kan jag lova:) hade bra alla:) 

Sen ska jag lägga upp bilder senare kan inte göra de nu för datorn cpar

godmorgon

Ligger i min säng fortfarande men ska snart gå ner och fixa frukost till mig och älsklingen men vi hörs senare när jag har vaknat till lite mer och är lite piggare så jag orkar städa ¨¨

pusspuss

A6

Har inte uppdaterat alls sen jag sov hos victor anledningen till de är att jag inte har haft tid helt enkelt för när jag vaknade hos victor så gick jag upp och städade victors rum medans marcus åkte iväg och fixade cider och sånt. När jag va klar med victors rum gick vi och hjälpte mariiette med maten och sen käkade vi vi kom hem till mig ganska sent och de va därför då försent att städa så jag hämtade mina saker gick ut och väntade på pappa som körde oss upp till tahe vilket inte va en bra ide att tälta på fyfan säger ja bara mygg och gnott överallt!! så aldrig mer tälta vid en sjö!. men kul hade vi det kan ja lova:). Simon hittade ju en tjej också. haha.

Dagen efter vi vaknade vi upp av folk som glippte gräset det va inte kul kan ja lova. Och sen ringde vi pappa som fick hämta oss sen körde han hem till mig så jag kunde hämta mer saker för det va planerat att jag skulle sova hos marcus men det blev som de blev med det allafall så körde pappa oss hem till simon och victor och därifrån åkte jag victor och marcus till öb och handlade lite småsaker som behövdes ändå och sen tog vi bussen och käkade pizza i norrahammar.

Efter det kom pappa och hämtade mig och marcus, för han hade lyckats få marcus att vilja hänga med han när han tränar så jag fick sitta ute i receptionen hur länge som helt och vänta men som tur va ligger ica bredvid så jag gick dit och köpte en tidning så tiden skulle gå fortare. Och de gjorde den för köpte vecko revyn:). när dom va klara så åkte vi upp till öxnehaga så marcus kunde hämta saker sen åkte vi till victor och åt mcdonalds mat som vi med hade fixat på vägen och efter det tog jag och marcus varsin cykel och cyklade hem.

Idag när vi vaknade drog vi till a6 / ikea / öb och handlade lite småsaker på a6 köpte jag och marcus varsin tröja när vi va klara och åkt hem så fixade vi i mitt rum har gjort om det ni ska få se bild imon men nu ska jag gå ut en sväng och ta lite luft för jag svimmar snar och sen ska jag sätta på en film så jag kan sova som marcus redan har gjort gott för han!. Ne men vi hörs imon hade bra :)


RSS 2.0